Mile protiv tranzicije

Da se prestavim...

mile | 03 Мај, 2008 19:28

Kaki je i red u srbske domacinske kuce da se prestavim- ja sam srbski radikal Mile!!!

Dugo vreme sam se protiveo ovem govnetu sa divljeg Zapada- internetu! Nego rece mi brat Bora da ga i braca Rusi i kinezi koriste a i ovi nasi iz stranke imaju kompjuktere! El to istina pitao sam sina koji ima taj predmet u skole. Nisam verovao do onomad kad vido i ispred Tome Nikolica u Skupstine neki komjukter ki tasna? I uze ga ja mojem sinu Draganu, al reko da ga isprobam prvo ja- el ne kvari oci mlogo? Jeste da me zuljaju malo al samo da napisem ovo i begam napolje.

Eve je gore moja slika, al zamrljena malo da me ne zajebavaju ovi moji ako iskoce na internet da me vide! To su me fotografisali na jednem od mlogih mitinza podrske najvecem srbskom radikalu i najvecem heroju sto ga majka rodila- Vojvodi Vojislavu Seselju!!! Pre nego sto nastavim, da nametnem da ce on dapobedi nelegitiman Haski tribunal i da osvetli ubijenog Slobu oi sve srbe;a i onu Kurvu del Ponte!hahaha

Ja se zovem Mile (da ne iznosim i prezime sad) se protivim sto na ovem blogu ne mogu da pisem Cirilicom, srbskim pismem! Sin Dragan ovo pise, a ja mu diktairam, a on je inace smislio ovo moje Mile protiv tranzicije i bas smo se svi smejali. Ja necu ki onaj Mile sa one ustaske televizije da se kao borim protiv tranzicije, a da podrzavam one zutace dosmanlije i da pozdrzavam drzavnega neprijatelja za precednika drzavu!

Ocu da ubedim sve ljude i u mojem selu i na internetu da glasaju za broj 4 za srbske radikale! Da krenemo de smo stali pre osam godine-  da pobedimo NATO pakt i proteramo ga iz srca Srbije sa naseg Kosova i metohije, da ponistimo onaj SSP i ne priznajemo Kosovo jer drugu otadjbinu nemamo! da oslobodimo i druge srbske zemlje levo oddrine, da se okrememo ka Rusima i da poapsimo i proteramo ove kriminalce, tajkune i izdaice...

Za SRS i broj 4: NAPRED SRBIJO!

http://upload8.postimage.org/281877/ZastavaSrs.jpg

Коментари

Re: Da se prestavim...

sanjarenja56 | 03/05/2008, 19:33

Шалиш се или озбиљно мислиш?

Re: Da se prestavim...

vladica | 03/05/2008, 19:41

pa možeš da pišeš ćirilicom , ako umeš da je koristiš ...

ево погледај како ћирилица може да се пише ...

Re: Da se prestavim...

vladica | 03/05/2008, 19:45

цркох од смеха Миле , оћем још хаха

Re: Da se prestavim...

misha | 03/05/2008, 19:47

:-))))))))))))

Re: Da se prestavim...

mile | 03/05/2008, 20:00

Ne mogu ja da visim na internet stalno pa da mi stigne racun za telefon. Odo da gledam onu seriju na prvi i ne vidim sto misite da se zajebavam!
Glasajte za 4 i SRS!

Re: Da se prestavim...

dmc | 03/05/2008, 20:47

Ma ovo ne moze biti istina :)

Додај коментар

Запамти ме

 
Powered by blog.rs